Self Love Breakthrough day!

(Self) Love Breakthrough day!Wanneer je ten diepste voelt dat er meer voor jou is, dat je niet jouw volledige lotsbestemmingen leeft, dat er meer liefde voor jou is, maar je dat je er gewoon weg niet bij komt. 
Wanneer je weet dat je ‘er doorheen’ moet maar al zoooo lang bezig bent met uitstellen, dan is dit dé dag voor jou!

Wat diep van binnen de bedoeling is, kun je jaren negeren en uitstellen maar uiteindelijk ga je voor de bijl. Dus de vraag is, doe je het later of doe je het NU?
Deze dag helpt je om patronen helder te krijgen én deze te doorbreken. Het helpt je om weer of dieper te connecten met jezelf. YES! Je krijgt een kans om met een schone lei te beginnen.

I know het idee van veranderen is mooi, maar ook eng. Laat mij je vertellen dat angst een illusie is, het houdt je weg van waar je wilt zijn. En jij kunt echt door je angst heen gaan. Nu denk je misschien dat overgave moeilijk is, maar het is juist gemakkelijk, controle is een illusie, alles komt naar je toe wanneer je jezelf overgeeft.
En deze dag geeft jou de Power to do so! 

Data zie agenda
10:00 - 16:30
Locatie Venhuizen 
Kosten € 150,- incl heerlijke lunch.
M/V


Dit zeggen mijn klanten:

'Over de Self Love Breakthrough Day inhoud zal ik niks zeggen want dat is de magie van de dag. wat ik kan zeggen is dat hij verrassend en uitdagend is en je erg uitnodigd uit je comfortzone te gaan.
Al is dit niet wat je in eerste instantie bij Mayke zou verwachten voel je echt dat dit ook echt Mayke is en ze ook dit volledig belichaamd.
Mayke voelt echt heel mooi aan wat er nodig is in de groep.
Mayke bewaakt de tijdsduur van de opdrachten heel goed wat je dwingt om direct de diepte in te gaan en niet in verhaaltjes of ontwijkend gedrag en gedachten te belanden.
Als je ook maar enigszins voelt dat deze dag iets voor je is zou ik zeggen doen.
Ik kijk erg uit naar het vervolg  de Self Love Breakthrough Day the next step'

'Lieve Mayke, wauw dank je wel voor deze geweldige dag. Ik ben echt trots op mijzelf, ik heb echt een angst overwonnen. Ik voel mij zachter naar mijzelf. De oefeningen vond ik mooi en ook confronterend 🙈, ik ben super blij dat ik dit gedaan heb!'

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijf op de hoogte!

Reacties van mijn klanten

Ik luister graag naar je..