Self pleasure 2.0


Next level self pleasure day!


Self pleasure, maar dan next level. Mannen en vrouwen komen samen deze dag om met elkaar een alles overtreffende energie neer te zetten. Met een fijne opbouw werken we naar het moment toe waarin de mannen en de vrouwen, ieder aan een eigen kant van de zaal, recht tegen over elkaar op je eigen eiland self pleasure naar een hoger level gaan tillen.


We zoeken de randen van onze eigen seksuele energie op, keren soms helemaal in ons zelf, en af en toe absorberen we de energie die in de zaal hangt, van de mensen om je heen om zelf je energie nog hoger en hoger te krijgen. In het midden van de zaal wordt gedanst, wordt het leven gevierd, ontmoet je jezelf en elkaar (in de dans) als je dat wilt.


Deze dag heb ik gecreëerd om jou de vruchten te laten plukken van self pleasure, je levensenergie zo groot maken, je batterij enorm op te laden. En om self pleasure op de tantrische wijze te ervaren, energetische orgasmes ervaren i.p.v. (saaie) piekorgasmes.
Mensen die veel levensenergie / seksuele energie hebben die kijken anders uit hun ogen, die hebben een twinkeling, een  aantrekkelijke vibe om zich heen, daar wil je gewoon bij in de buurt zijn.


Let op: Deze dag is niet bedoelt om seksuele contacten met andere mensen te hebben.
Deze dag is alleen geschikt voor mensen met tantrische ervaring, die seksuele energie op spirituele wijze willen ervaren. Net zoals bij al mijn workshops retraites en weekenden doe ik een (korte) telefonische intake om goed af te kunnen stemmen om zo de juiste mensen bij elkaar te brengen.


Kosten: 150 euro
Aantal deelnemers: max 20
Datum: 9 Juni
Locatie Wordt je toegestuurd na boeking.          
Tijd 13:00 tot 18:00

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijf op de hoogte!

Reacties van mijn klanten

Ik luister graag naar je..