Tantrische Magische Weekend


Tantrische Magische Weekend 26 & 27 November 2022

Al tijden organiseer ik elke eerste donderdag avond van de maand een heerlijke Tantrische Magische Avond dit is een proeverij van allerlei tantrische heerlijkheden, meditatie, dans, contact oefeningen, spelen, massage en knuffelen. Deze avonden zijn zeer geliefd en ze zijn altijd veel te snel voorbij!
Zodoende is het idee geboren om er een heel weekend van te maken. Tel daarbij op dat mijn praktijk per 1 september 2022 10 jaar bestaat, en ik altijd de wens heb gehad om weekenden te gaan verzorgen. Kortom, genoeg redenen voor een prachtig samen zijn.

De locatie, heeft een heel fijne energie, en een prachtige tuin waar vanuit je zo het imposante Robbenoordbos in loopt.  (Wieringerwerg NH)

Dit weekend is net zoals de avonden niet voor diep proces werk, maar voor ontspanning, plezier maken, jezelf en elkaar op hartsniveau te ontmoeten, vertragen, dansen, masseren, spelen, bewegen stromen en vooral genieten! De zaterdag avond zal een avond zijn die je niet snel meer zult vergeten. Denk aan een speeltuin voor volwassenen, je zintuigen die geprikkeld worden, genieten met je ogen dicht, gevoelens voelen die je misschien al een tijd niet meer zo diep gevoeld hebt, en heerlijk diep de overgave in zakken. Meer verklap ik er nog niet over.

De prijs voor dit heerlijke weekend, is 300 euro pp
Dit is dus voor het hele weekend, eten, drinken en de overnachting. (voor de avond maaltijd van zaterdag vraag ik iedereen iets op basis van potluck mee te nemen maar daarover lees je meer na aanmelding)

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging met daarin een intakeformulier en een betaal verzoekje, en alle praktische informatie.
Vlak voor het weekend ontvang je nog een herinnering.

Dit weekend is voor mannen, vrouwen, en alles daar tussen in. Singles en stellen zijn welkom.
Ik zal de m/v balans in de gaten houden. En werk dit weekend met twee fijne assistenten.

Vragen of even afstemmen? App of mail mij. 

Heel graag zie ik je op deze eerste editie die we met z'n allen zullen gaan neerzetten.

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijf op de hoogte!

Reacties van mijn klanten

Ik luister graag naar je..