Over Mayke

Ik doe niets liever dan jou weer in contact te brengen met liefde


Je weer verbonden te laten voelen met jezelf. Je bewegen om je open te stellen voor liefde. Want dat heb je nodig. Net als iedereen. En je verdient het.

Je hebt een keuze
Misschien verschuil je je al jaren. Achter de voordeur, of een succesvol imago. Misschien denkt iedereen dat het fantastisch met je gaat. Maar ondertussen voel je je doodongelukkig en eenzaam. Er is geen enkel mens waarmee jij je écht verbonden voelt (zelfs al heb je een partner).
Je denkt dat dit nooit verandert. Dat je gedoemd bent om liefdeloos door het leven te gaan. Dat het er voor jou niet is.
Maar je hebt een keuze. Geloof me: want die had ik ook.
 
Liefdevolle begeleidende hand
Ik heb prachtige ervaringen in de liefde gekend, maar ook de diepste dalen. Dat waren mijn belangrijkste levenslessen, die mij vele inzichten hebben gegeven. Geen enkel boek of studie had me dat kunnen leren. Het werken sinds 2012 in dit boeiende vak heeft mijn expertise enorm laten groeien en help ik tegenwoordig een ieder met de meest uiteenlopende problemen op intimiteitsniveau.
Na elk dieptepunt in mijn eigen leven maakte ik de bewuste keuze om weer op te krabbelen, en me wederom voor liefde open te stellen. Jou wil ik mijn liefdevolle begeleidende hand bieden, zodat ook jij de kracht vindt om een keuze vóór liefde te maken. Ook als je het écht eng vind, of denkt dat je het niet (meer) kan.
 
Opleidingen en cursussen
Naast mijn levenservaring heb ik een goede theoretische achtergrond: ik heb een opleiding tot spirit-coach gevolgd en diverse tantra-opleidingen, cursussen en trainingen. Elk jaar volg ik actief nieuwe trainingen. Tijdens mijn coaching opleiding merkte ik al vrij snel dat ik mensen aantrok die blokkades ervaarde in (zelf) liefde, en dat ik het heerlijk vond om in deze richting te coachen. En zij merkte dat zij zich sneller dan ze dachten weer konden openstellen voor liefde. Daarnaast ben ik geboren met het vermogen om te voelen wat er in jou leeft, door je muur heen te kunnen kijken, blokkades eenvoudig op te sporen en je een veilige bedding te geven om deze op te lossen. 
Verder ben ik moeder van een mooie dochter uit 2006 en een schattig zoontje uit 2017.
 
Coaching, massages en workshops
Mijn ervaring (opgedaan in +1500 sessies) en opleiding combineer ik in mijn praktijk: LiefdesCoach. Ik bied coaching, massages, lichaamswerk, workshops retraites & weekenden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel hebben: jou (weer) liefde laten voelen. Ik hoop je snel te zien.

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijf op de hoogte!

Reacties van mijn klanten

Ik luister graag naar je..