Selflove Choco Journey

Met betoverend plantmedicijn


Deze dag helpt je om blokkades in je hart of bekkengebied los te laten, jezelf te helen en je trilling/vibratie omhoog te brengen. En natuurlijk om je hart wagenwijd open te zetten, jezelf te vullen met liefde voor jezelf.

Dit heilige plantmedicijn heeft iets magisch, het nodigt je uit om voorbij alles te gaan waar je normaal stopt met voelen, het is een zachte vriendelijke reis die je uitnodigt om alles wat je niet meer dient los te laten. Blokkades komen aan het licht, om opgelost te worden, je zult inzichten krijgen op meest uiteenlopend gebied, en het laat je enorm veel liefde voelen. Het is veel zachter en vriendelijker als bijvoorbeeld ayahuasca, en de reis duurt ook veel minder lang. En toch is het verbluffend wat het met je doet.

Bij binnenkomst is er een voorstel ronde, en helpen wij (mijn assistent Johan en ik) je om je snel veilig en op je gemak te voelen. De rest van de dag lig je op een matras waar je een heerlijk plekje van maakt voor jezelf.

Ik faciliteer deze dag in mijn prachtige tempel in Blokker.

De dag start om 10:00 en is rond 16:00 afgelopen
Meenemen: Warme deken(s), blinddoek, pen en papier om je inzichten op te kunnen schrijven, een krachtvoorwerp (denk aan een steen, foto, sierraad) wat te eten om te delen, warme sokken. Draag los zittende niet knellende kleding.

Deze liefdes chocolade, bestaande uit Psilocybe, Caapi, sacred Cacao en kruiden, is toegankelijk en helend. Het activeert neurologische verbindingen, draagt de spirit van Moeder Aya en opent je hart op een liefdevolle en zachte manier.

🚫 CONTRA-INDICATIES:
• Vrijwel alle medicatie (raadpleeg je eigen arts bij twijfel). Met name contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI's, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie.
• Hartklachten/hartproblemen en hoge bloeddruk.
• Psychoses of epileptische aanvallen.
• Zwangerschap en geven van borstvoeding.
• (party) Drugs tot 4 weken ervoor.
Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Plantchocolade is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

ADVIES:
Een streng dieet zoals bij Aya is niet nodig. Echter raad ik wel aan om zo gezond mogelijk (plantaardig) te eten 3 dagen voor de ceremonie. Geen koffie, alcohol en absoluut geen drugs en geen vlees. Het advies is om zo’n 3 uur van tevoren geen vast voedsel te eten. Dit zorgt ervoor dat het effect zo groot mogelijk is en je lichaam het goed kan opnemen

Data:
7-4
26-5 ( VOL) 
7-7 (VOL) 
22-9
20-10
24-11
15-12
Aantal deelnemers: 10
Kosten: 150,- euro

Ben je klaar voor dit avontuur?


Dit zeggen mijn klanten:

'Sinds zondag nog steeds een liefdevol en kalm gevoel van binnen 🥰 bedankt voor de mooie ervaring, zo blij dat ik het gedaan heb 🙏'

‘Hi Mayke, bedankt voor de fantastische reis. Ik heb enorm genoten. Wat een ervaring! Voelde me enorm fijn en veilig bij jullie. Enorm bedankt voor de super begeleiding.  🤗’

‘Ik merk nu pas hoe vredig en rustig ik ben. Zit echt lekker na te genieten’

‘Ik vond het een prachtige en bijzondere ervaring, dank, dank, dank!'
🙏❤️’

‘Pfff, ben nog helemaal warm van binnen. 
Ik vind het een interessante reis, van zwaar, ingewikkeld, naar licht en zachtheid. 
Smaakt naar meer! 
En met hele fijne mensen om me heen. Dank! 🙏🏻 🤎✨’

‘Ha free spirit, hier ook lekker aan het nagloeien (en dansen op dit fijne muziekje dat perfect op de sessie aansluit)
We all need human heat 
Nogmaals dank mayke ✨’

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijf op de hoogte!

Reacties van mijn klanten

Ik luister graag naar je..